Briensveld Uitvaartverzorging Venray begeleidt en ontzorgt u bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Persoonlijk en respectvol.

Uitvaart in Venray, een waardig afscheid van uw dierbare

Het overlijden van een dierbare is een intense gebeurtenis waarna vaak een emotionele periode volgt. Een mooi en waardig afscheid kan u en andere naasten helpen om het verlies uiteindelijk een plekje te geven. Hier komt echter vaak een hoop regelwerk aan te pas. Briensveld Uitvaartverzorging Venray begrijpt dat dit soms overweldigend kan zijn. Daarom nemen we u zoveel mogelijk zorgen uit handen.

Verzorging en opbaring

Wanneer uw dierbare overleden is kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0478 515 221 of 06 511 35 364. Onze uitvaartverzorger komt bij u langs en bespreekt met u de wensen met betrekking tot de verzorging en opbaring. We willen tenslotte dat diegene wordt opgebaard op een manier die zoveel mogelijk aansluit op hoe hij of zij in het leven stond. Lees hier meer over verzorging en opbaring.

Het regelen van de uitvaart in Venray

Samen bespreken we hoe u de uitvaart het liefst verzorgd wilt hebben. Voor de een geeft het regelen van de uitvaart wat afleiding en structuur, een doel. Terwijl de ander dit een heel zwaar emotioneel proces vindt waar flink wat ondersteuning en hulp bij gewenst is. Wat uw behoefte ook is, we passen onze diensten aan op wat u nodig heeft.

De dag van de uitvaart

Hoewel het een emotionele en intense dag zal worden, leven veel nabestaanden hier toch naartoe. U neemt afscheid, met een traan maar ook met een lach. Want u herinnert en viert in een liefdevolle setting het leven van uw dierbare.

Contacteer ons voor uitvaartverzorging in Venray en omstreken

We helpen u graag bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare in onder andere Venray, Leunen, Oostrum, Oirlo, Heide, Merselo, Veulen, Wanssum, Smakt, Geijsteren, Ysselstein en Blitterswijck. We beschikken over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.